Använda sök

SLI Play hjälper dig att komma ihåg sökfraser du tidigare har använt och hjälper dig även att hitta rätt skolämne redan när du skriver ett sökord. Sökfunktionen hanterar dessutom felstavningar, böjningar och synonymer.

Ställ markören i sökrutan så får du se din sökhistorik och där kan du även skriva ett nytt sökord.

Sökresultatet uppdateras under tiden du skriver.

Du kan inte sortera sökresultatet

Du kan inte sortera sökresultatet av precis samma anledning som du inte kan sortera ett sökresultat på Google - resultatet presenteras i relevansordning (annars skulle du kunna få dom minst relevanta svaren först!).

Du kan filtrera träffarna ytterligare på ämne, typ av träff (t.ex. Spelfilm, Dokumentär, etc), målgrupp, längd, textat & talat språk samt distributör genom att klicka på rubriken och välja i listan.

Filmer är ofta märkta med ämnesord. Ämnesorden presenteras på sidan där du spelar upp filmen. Klickar du på ett ämnesord så tas du till sökningen igen så att du lätt kan hitta fler filmer som använder samma ämnesord.