Använda sök

SLI Play hjälper dig att komma ihåg sökfraser du tidigare har använt och hjälper dig även att hitta rätt skolämne redan när du skriver ett sökord. Sökfunktionen hanterar dessutom felstavningar, böjningar och synonymer.

Ställ markören i sökrutan och börja skriv ett ord du söker efter så uppdateras sökresultatet under tiden du skriver. Du får även förslag på titlar som matchar extra bra i titeln samt att andra klickbara filterförslag presenteras i högra kanten.

Du kan filtrera träffarna ytterligare på ämne, typ av träff (t.ex. Spelfilm, Dokumentär, etc), målgrupp, längd, textat & talat språk, m.m genom att klicka på rubriken och välja i listan.

Filmer är ofta märkta med ämnesord. Ämnesorden visas bl.a. på sidan där du spelar upp filmen. Klickar du på ett ämnesord så tas du till sökningen igen så att du lätt kan hitta fler filmer med samma ämnesord.