Avsluta konto

Ditt konto kommer automatiskt att tas bort efter 6 månaders inaktivitet om du är elev och vid 24 månaders inaktivitet om du är lärare.

Du kan också ta bort ditt konto själv genom att klicka på ditt namn i menyn uppe till höger och där välja Inställningar.

Längst ned på sidan hittar du en knapp för att avsluta ditt konto. Om du bekräftar valet tas ditt konto och dina personuppgifter bort från vårt system.