Mina samlingar

Alla användare har möjligheten att spara filmer och poddar till sina favoriter som är en platt lista utan möjlighet att organisera.

Som användare finns också möjlighet att skapa samlingar som är mer organiserade favoriter som du samlat under ett namn du själv bestämmer.

Både favoriter och samlingar hjälper dig att snabbt hitta till det du har sparat t.ex. inför en lektion.

Varje gång du ser en produkt i ett sökresultat och i listor som t.ex. ”Populärt just nu”, ”Relaterade filmer”, etc så ges du möjligheten att spara den till en samling genom att placera muspekaren över dom tre prickarna.

Här är en av alla våra egenskapade samlingar. Just den här har vi valt att kalla Väderfenomen.

Klickar vi på Visa alla så tas vi till en annan vy där vi får tillgång till fler möjligheter.

Klicka på pennan om du vill skriva en anteckning (skriver över beskrivningstexten om filmen) eller om du vill ändra i titeln på filmen. Den text du skriver här ser även elever om du väljer att dela samlingen.

Du kan också ändra ordningen på hur filmerna presenteras genom att dra i dom 2 strecken under pennan.

Vi kan också välja att vi vill dela samlingen. Det innebär att alla med en länk till samlingen kan se dess innehåll - ett bra sätt att dela ut flera filmer på samma gång till mina elever.