Spela upp film

På sidan där du spelar upp film finns flera funktioner som kan vara bra att känna till.

Längst upp på sidan klickar du igång filmen. I spelaren finns funktioner för att spola i filmen, vilken undertext du vill ha, osv. Tillgängliga val varierar beroende på film och vilken webbläsare du använder.

Under filmen hittar du information om den. Filmer och poddar har ofta ämnesord på sig som visas som klickbara vita brickor. Du ser även vilka ämnen filmen klassats på. Om du vill se mer information kan du klicka på Visa mer-knappen.

En del filmer har lärarhandledning och annat extramaterial tillgängligt. Om det finns så visas menyvalet Arbetsmaterial.

Du kan också dela filmen samt spara den till dina favoriter & samlingar. Funktionen Skapa klipp beskrivs i ett eget hjälpavsnitt.